marți, noiembrie 11, 2008

Lately

Lately asta e un fel de 'ultimele luni' de fapt. Poate ca si vara mult prea ocupata pe care am avut-o, poate ca si restanta si alte distractii m-au retinut sa mai postez ceva. Momentan, scoala ma retine.
Am devenit o anti-sociala and I know it! M-am saturat sa ma plictisesc ascultand aceleasi discutii pretutindeni, mi s-a luat de la atatea persoane ingamfate peste tot si mai presus, de ipocriti ( nu-i nimic, si eu sunt).
Vara asta (dubios.. vine Craciunul) nu pot spune ca am irosit timpul aiurea. Am fost plecata munte, mare, campie, podis etc etc etc, am oftat, zambit. Am invatat pentru restanta la istorie medievala (pe care am luat-o cu 9 yay! <>).Vara mi s-a terminat glorios cu un concert OCS in Fabrica,plictisitor de altfel si semi-expirat pot zice. Nu stiu ce a fost cu ei, ma rog. Poate nu s-au trezit prea bine din Iasi (mrr).
Asaaaaaa! Ce am mai facut eu. Pai, dupa restanta am zacut glorios o vreme pentru ca la inceputul lui octombrie sa imi scot amigdalele *AU*. Sincer, eu m-am distrat la culme la operatia asta. Am ales de bunavoie anestezia locala pentru ca daca tot n-ai cum s-o repeti, macar sa si vad monstruozitatile care mi-au ruinat saptamani bune din viata. Dupa o preanestezie fenomenela si dupa ce m-am rugat sa amorteasca gura si gatul mai repede.. zbang!Stateam foarte cuminte si vedeam cum iese bucata cu bucata din gat.. la un moment dat asistenta ma tinea strans de cap (stia ea ce urmeaza.. eu nu), doctorita rezidenta incerca sa imi tina gura deschisa, iar doctorita mea, in picioare fiind cu un cleste ENORM (:|) tragea de amigdala stanga care nu dorea sa ma paraseasca sub nici o forma.. Fetele mele..Totusi a fost fun. Si da.. poate sunt si putin masochista ca altfel nu-mi explic atitudinea mea. Incercam sa zambesc atat cat puteam, printre ace si ce naiba mai erau chestiunile alea cu care se umbla in gura mea. La final cand am vazut cantitatea *industriala* de sange de pe mine mi-am permis sa lesin, dupa o prestatie impecabila in timpul operatiei. Nici de data asta nu mi-a fost dat sa ma plimb cu targa *dang*. Doua saptamani am mancat biscuiti pisati cu mere rase, cu banane, supe si am baut ceaiuri. Si astea cu greeeu! O cutie de fiole de algocalmin pe zi imi asigurau partiala liniste. Din fericire pentru multi, astea doua saptamani abia am vorbit. Dupa moldamin, dupa asemenea operatie meritam si eu o vacanta iar. De unde. A inceput scoala. Da-i si fa referate, scrie teme, citeste despre romani si unguri, despre Garda de Fier, despre sensibilitate si istorie in veacul XVIII romanesc. Dar siiii DORIAN GREY !!!
Acum ma lupt cu faptul ca inca nu pot sa casc asa cum o faceam inainte.. doare. Ma impart intre scoala, casa, biblioteci si Doru.. intre somn si si mai muuuult somn.
Somn, somn, somn.

song of the day: Goldfinger-Superman <3

ah da, mi-am pus si ochelari care oricum sunt foarte fancy :D

Niciun comentariu:

Powered By Blogger

eu voi fi cea care..