luni, noiembrie 27, 2006

i don't care for myself i don't care for myself i don't care i don't care

il scriu in romana.. SI?!departe de ideea de nationalism insa.ideea e ca sunt prea departe ca sa scriu in engleza.. intelegi?oteea nu mai e oteea cea de odinioara.. e o oteea mai naspa, mai joasa.hmm.. de ce?simplu.. pentru ca oteea e HAI.de vineri si iata, pana azi luni oteea e detasata de lumea asta de care toti incearca sa se lipeasca numai ca sa inteleaga ceva din ea.eh ea nu e asa, ca restul.nu-si permite.cu o siguranta totala pe mine incerc sa scriu ceva coerent si sper sa imi si reuseasca..muzica sincera sa fiu nu s-a schimbat.. e acceasi numai ca parca e mai noua.. asa-mi suna mie in timpane.
vineri seara,momentul de nesiguranta/incertitudine.o simpla scapare a declansat aceasta detasare apasatoare.. si bai ce voce are ala de la Niste Baieti.incredibil..
sambata a fost UNDERFEST 2.evident ca am fost prezenta,like a trendy punk as i am.super muzica suuuper atmosfera si suuuper oameni mai ales.un moment bun daca voiai sa te afirmi.pokemoni si digimoni, barbie IOCA frate,ceea ce m-a bucurat*aceasta nu este o frustrare,tin a mentiona*.m-am simtit exceptional,exceptand starea mea fizica peste care am trecut si am reusit sa ma batzai pe ska cat m-au lasat picioarele,adica tot timpul:D ba chiar mai mult,aceste doua amice ale mele mi-au permis sa ma bag si la pogo.a fost primul pogo ADEVARAT bai la care am asistat si la care am si participat.am invatat sa ADOR dance trauma si sa promovez cultul E.M.I.L. si Niste Baieti.ma rog,poate cult e enorm exagerat hiperbolizat dar nu-mi pot gasi alte cuvinte,avand in vedere departarea mea precizata inca de la inceput.
mi-e rau ma MI-E RAU..si nu pot sa dau nimic afara.de vineri o tin asa..oricum o sa treaca deh.
joi,30 noiembrie este lansarea coma,cea mult asteptata.ati vazut ce coperta misto are albumu?!?fuckin shit.. e GENIALA!se pisha din mers pe toti cacatzii comerciali.baaaa uratilor nu aveti voi habar ce-i aia muzica buna.enfin.
ideea e ca trebuie sa ma pun pe picioare bine de tot si sa ma trezesc macar asa ca sa mai iau o gura de realitatea mea si apoi pot sa revin la "departare",nu? Dar sigur, revino..

Un comentariu:

cristina otee spunea...

cer scuze pt greselile de ortografie :)

Powered By Blogger

eu voi fi cea care..