miercuri, ianuarie 24, 2007

zile senine si fericire


ei bine,uite ca s-a intamplat si asta.am intrat in deplinatatea drepturilor, am implinit 18 ani.heh,sa zicem ca ma bucura oarecum acest lucru pentru ca am scapat de acel penibil sentiment de inferioritate fata de prietenii mei.mi-am dorit o aniversare reusita si s-a ivit ocazia ideala: un concert OCS:D oh goodie-goodie can't wait.se va intampla pe 26 ianuarie @ suburbia.prea smechera intamplarea, ce pot zice?
18 ani reprezinta pentru mine un nou inceput din anumite puncte de vedere.mi-as fi dorit sa fie altfel insa nu se mai poate.. ma rog.18 ani inseamna ca trebuie sa am grija de mine mai mult decat pana acum si inseamna ca sunt responsabila.. pfff !nu-mi sta deloc in fire.. dar deloc.vine bacu, vine admiterea.. vine vara bai :)) asta e tot ce conteaza, ca vine vara.dupa 23 iulie sunt libera sunt din nou in voie sa plec sa uit sa dau sa primesc.. de toate.. inseamna ca o sa incep sa simt din nou cum simteam si pana acum..totusi..imi lipseste si vreau!ce anume?eh, asta e o alta poveste a lipsei mele de incredere in oameni si reprezinta motivul asa-zisei mele dureri actuale.
imi fac singura o urare de ziua mea pentru ca e foarte interesant sa te simti pe tine asa cum ma simt eu pe mine, sa stii ca esti TU the one si ca the one e una singura pe lumea asta. imi doresc sa fiu sanatoasa sa fiu la fel de melomana ca si pana acum si sa raman neschimbata deoarece cristina de acum e iubita mea..
PS: multumesc mult de tot colegilor mei pentru tot :D

Niciun comentariu:

eu voi fi cea care..