luni, august 20, 2007

Panc-rocareeeeee

..sau Ciocarlia de la Zdob si Zdub la Niste Baieti apoi la Phoenix, sau ameteala peste durere de stomac, sau injurat CFR de toate natiile, sau somn de voie/nevoie in Expirat.. toate astea in 4 zile!
Nu vreau sa sune deloc formal pentru ca ar fi de-a dreptul stupid sa vorbesc la modul acela.E vorba despre un festival care te scoate din oras si care te face sa nu mai vrei inapoi, mai ales in cazul bucurestenilor si am simtit asta pe propria piele inca din dimineata de 16 august cand am plecat.Nu am prins prea mult Vama Veche in perioada ei de glorie si tocmai de asta nu pot sa o ridic in slavi asa cum 'ar fi normal'.
Stufstocii ii observai de prin Gara de Nord.Deja parca aveam o imagine de cum o sa fie in minte.Prietenii mei erau deja acolo asa ca a trebuit sa calatoresc singura pana in Mangalia, de unde aveam sa fiu culeasa.Pana in Constanta am mers ca vai de sufletul meu, intr-un tren mult prea aglomerat si mult prea.. colorat:)In Constanta lucrurile s-au mai schimbat.Am fost culeasa de o gasca fericita si Luna Amara.Ce funny a fost cand nasul a venit pe Constanta-Mangalia cu garda:))Dupa un drum luuuung in sfarsit in Mangalia.Seara in Vama Veche.Super nu?Missed that shit.Stiam ca urma sa ma intalnesc cu atatia cunoscuti.Asa a si fost.Si asa a inceput treaba serioasa.Primul concert la care am fost a fost Last Hope apoi Coma si IPR.Foarte dragut.Dar oricum.. Cradle of Filth au depasit limita penibilului, dupa mine,care nu sunt in domeniu.Asa ca am zis ca e mai bine sa stau in fund pe jos si.. sa admir.Noroc cu Bianca &co. ca am iesit din starea aia deprimanta in Shire/Expirat.Parca eram acasa:)Prea tare noaptea.Am ajuns acasa pe la 7-8 cu o durere de picioare de nedescris.In a 2a zi plaja chestii cu Emma si seara cu Mona si Andi etc la concerte si seara s-a terminat mai repede ca prima din cauza picioarelor.Cert e ca a fost cea mai tare zi din pct de vedere al concertelor,mai ales ZSZ <3!! Ziua urmatoare m-am intalnit si cu Tete prin Mangalia (Oh joy joy joy!!)Seara cu Dandy Warhols si Phoenix si o luuuunga noapte cu Bianca Cata Alex etc prin Shire/Expirat/Suburbia (pe unde aproape am si adormit).A fost cea mai draguta seara.Iar a2a zi si cu Moro prin Mangalia .. si acasa din pacate.
Sunt multe de schimbat pe acolo.Oameni, localuri si cineva chiar trebuie sa stearga placuta de la intrare.Unii spun ca o sa semene cu Mamaia.. eu sper sa nu.Toy Dolls si Zdob si Zdub made my trip.La fel si guvizii si hamsiile, shaormele prelungite pe plaja,pancarii cu bate si lanturi,pancarii cu care ne-am deslanat and so on and so forth.Asteptam Stufstock 6 :D

Niciun comentariu:

eu voi fi cea care..