joi, aprilie 16, 2009

imbecili

De 20 de ani stau la etajul 10 al unui cu bloc cu .. 10 etaje. Niciodata nu m-am gandit ca as putea EU sa patesc ceva in lift. Eu, care in copilarie eram elevator-rider, care ma zdruncinam cu el de la 10 la parter.. Insaaaa, azi s-a spulberat tot.
Eram impreuna cu Brutaca in lift, urcand acasa. Si ba, liftu depaseste usor etajul 9 ( pana la 9 merge, urc eu un etaj taras ). Dubiooos ! Din reflex, deschid usa, se opreste nenorocirea aia de lift. Bruta era mai linistita decat mine ce e drept. Incerc sa apas la alt etaj, la 8, 7 etc. Nu merge, aparent. Panica? Panicaaa ! Liftul meu m-a tradat ! Ca sa veeezi.
De acum incepe distractia. Babele isterice bateau in lift de la parter pana pe la 5-6. Il sun pe dad si-l chem de URGENTA sa ma ajute. Pana sa coboare tata, o baba de la etajul 8 voia sa coboare la etajul 6 si din cauza mea nu putea ! De ce? Pentru ca e absolut imposibil sa cobori pe scari DOUA etaje !! Si da-i si injur-o pe Cristina, spurc-o, fa-o in toate cele. Cristina isi mentine calmul. Incepe super baba sa dea cu picioarele si pumnii in usa.. Cristina se enerveaza.
Vine tata.. se chinuie sa-mi explice de maneta ( ?!?!? ) din dreapta sus, pe care dupa ce ma strofoc 10 minute o gasesc. Ies si injur baba ! Iau Bruta in brate si injur baba iar.
Ies din bloc pe seara.. juma de scara ma injura. Dracu sa va ia!

4 comentarii:

Bogdan spunea...

urat tare sa stai intr-un bloc cu multe babe...

Carla Lamour spunea...

Baio tu ai prea multe rasini in cap de la acoperisul blocului. Ei acum ai si tu 2 com. :)

cristina otee spunea...

Carla ;)

Anonim spunea...

ai scris o lucrare despre grigore gafencu in particular? as ramane indatorat pentru un raspuns pe silviudehelean@yahoo.com! multumesc

Powered By Blogger

eu voi fi cea care..