joi, iulie 26, 2007

What to do what to do

Oficial sunt in vacaaaaaaaaaanta!!! Neoficial sunt studenta la Istorie.Vreau sa fiu oficial studenta la Relatii Internatioanel si Studii Europene.La buget chiar daca se poate:) Avand terminat cu tot stresul examenelor si toata hartogaraia,pot sta linistita zic eu.Totul o sa fie bine si frumos, insa de asta o sa ma lamuresc abia maine/pomaine.
Vacanta asta vreau sa fac atatea lucruri.Am la dispozitie doua luni pentru a da la o parte tot chinul din an si toata munca sa nu o mai simt.
Ce sa fac eu vara asta?Sunt atatea de facut in putinul timp ramas.In primul rand pe 16 o tai la mare cu Lia la Stufstock.Yaaay!!Bloodhound Gang si Dandy Warhols alaturi de toti cei care imi plac mie foarte mult.O sa mergem si la Cradle asa de amuzament si de dragul de a se amuza copioooooos!! Mare,soare,plaja.Hihhihihi:) Suna ireal acum 2-3 saptamani.Acum nu mai este asa deloc.Abia astept doar.O sa fie fun si pe tren si in gari si in Vama si la concerte si peste tot.
Apoooi, nu se poate sa ramana doar vama in plan,nu?Vine apoi si momentul.. mai spre vest.Ori Fanfest .. ori sa fie medievalul din Sibiu?Sibiu cred totusi.Am mai multe motive.Mult mai multe.Oricum de mers se merge inspre vest.Avem oficial si o cartografa printre noi, pe preaiubita Penny.Bravo bai.
Presimt ca de acum incolo incepe cu adevarat totul.Presimt ca nimic din ce are sa urmeze nu va fi la fel cu ceea ce a trecut.Am incheiat oficial povestea tragi-comica pentru ca sincer, nu merita.Si de cat sa imi mai bat eu capul cu toti fraiericii cand ma pot distra si ma pot simti bine.. it's not worth it.At all.
Ce vara frumoasa ne asteapta.Ce soare de Vama o sa ne arda si ce aer ardelean o sa ne sufoce :)

Un comentariu:

kus spunea...

o daaaa!!!! inca cineva care spune "pe tren"! woohoo :D

Powered By Blogger

eu voi fi cea care..