vineri, martie 16, 2007

Cristina

Cristina e inconstienta, Cristina e ideea de libertate.Libertatea de orice fel (mai ales de exmprimare).Cristinei ii place sa iasa, ii place sa manance (snitzel de pui si cartofi prajiti). De cele mai multe ori se indragosteste ca proasta si sfarseste prin a se victimiza.Degeaba incerci sa ii dai un sfat ca oricum tot cristineste o face.her way.the only way.Descurajata de multe ori, Cristina a renuntat la foarte multe lucruri.A renuntat de multe ori la a zambi, a renuntat la a mai spera.Pacat.
Dimineata,Cristina se trezeste si se stramba la aia din oglinda, desi o iubeste.Cristina iubeste ceea ce se afla in oglinda, nu e narcisista, ci doar traieste impacata cu gandul ca nu e limitata si ca traieste cu un scop.O sa fie studenta curand cica. Poate la Istorie-RISE, poate cine stie.Ce hal... Cristina sa se afle intr-o institutie care ne conduce tara.haha.Dar cine stie, poate ca poate si poate ca merita.O sa vedem.O sa mai povestim.
Cristina este melomana.Cristina divinizeaza muzica.Asculta mai multe, ciudate, smechere, shucare.Cristina merge la concerte si face numa prostii p-acolo.Nu de putine ori a plecat vanata de pe la un concert sau cel putin zgariata.
Cristina plus inima egal istorie.Istorie si strategie militara.Divide et impera.Asta e latura stiintifica a Cristinei.Tunuri Krupp.De coasta.She loves them.De aia alege ea istorie.Pentru ca ii place si pentru ca istoria nu este doar o poveste.
Cristina cica vrea sa calatoreasca si sa fie fericita.Cine nu vrea asta?Insa Cristina e speciala.E Cristina.
*vreau sa se termine totul mai repede!*



param param param [aseara m-am facut iar praf cred ca e cazul sa ma trag pe nas]

Niciun comentariu:

Powered By Blogger

eu voi fi cea care..